Terug 8 december 2017

KV Mechelen 1 – V.K. Simicos 1 3 – 3

Wedstrijdverslag van 5 – 11 – 2017

 

 

We spelen vandaag onze vooruit geschoven wedstrijd tegen Simicos. We spelen 9 tegen 9 en 2×25 min.

De wedstrijd werd vooraf gegaan door een informatie gesprek van Wilfried dat bij een aantal spelers toch moeilijk lag. Dit was te zien aan het spel want dit was niet goed. Het was langs beide zijde holder de bolder voetbal. Dan een hoekschop van Jean Paul maar die was te scherp gegeven, wel was er terug een hoekschop langs de andere zijde. Deze werd gegeven door Angelo waarop heel wat geharrewar was voor het doel en uiteindelijk maak Mich er dan 1 – 0 van. Het spel werd er wel niet beter van, de combinatie lukken totaal niet. Op zo een fase is er een snelle uitbraak van Simicos waar Jeroen zijn interventie mist en Johan te laat komt en het staat 1 – 1. Dit was hun 1ste kans.  Dan werd er dan toch een zeer mooie combinatie opgezet tussen Jean Paul en Jonathan, deze laatste zette de bal voor van op rechts waar plots Benny in duikvlucht opdook en naar doel kopte. Jammer maar gepakt. Dan de 2de kans en de 3de kans voor Simicos en 1 – 2 gevolgd door 1 – 3 dit is scoren aan 100% vlak voor de rust was er nog een schuiver van Sven maar die werd ook gepakt. Het ongenoegen zat er goed in tussen de spelers en het zagen op elkaar was terug bezig. Stand met de rust dus 1 – 3.

Tijdens de rust kreeg de ploeg van Wilfried voor ik iets mocht zeggen een serieuze donderpreek. Dit niet voor de stand maar voor het zagen. Jeroen die was het al eens afgetrapt tijdens het spel en dit zijn zaken die niet kunnen. Ik heb dan nog even hun opgepept dat alles nog kon, dat ze er in moesten geloven.

Het spelbeeld was een pak beter na de rust, de combinaties kwamen nu wel beter aan waardoor ze er toch gingen in geloven. Met het geluk aan onze kant werd het door een O.G. 2 – 3. Verder was er met een lange bal richting Angelo in een tijd net over. Veel nota’s kon ik niet meer nemen door de regen. Die als maar harder uit de lucht kwam. Er volgde nog een perfecte voorzet van op links door Jean Paul op het hoofd van Sven die heel mooi binnen kopte. En het stond 3 – 3. We overklaste dan Simikos volledig maar de tijd was op gebruikt. De eindstand was 3 – 3 waar de 2 coaches best mee konden leven. De weergoden trokken de laatste 10min viel de regen met bakken naar beneden, hierdoor waren al mijn bladen bijna niet meer te lezen.

Met dank aan Michaël van niv2. En van niv1. Hebben we Jeroen, Jason, Sven, Johan, Benny, Angelo, Jean Paul, Jonathan en Michaël.

Verslag door René Relens.