Terug 27 november 2017

K.V.Mechelen 3 – K.F.C. Grobbendonk niveau 3    6-2

Wedstrijdverslag van 19 november 2017

 

Yes, Yes, Yes onze eerste overwinning is een feit, zondag 19 november is voor onze spelers een super ervaring met onze eerste overwinning van het seizoen tegen de ploeg van Grobbendonk die van niveau 4 overgekomen is naar niveau 3. Aanvankelijk zouden we tegen Schelle gespeeld moeten hebben dat een niveau hoger is als ons, maar nu bleek het dat we tegen een ploeg konden spelen van ons niveau.

De eerste helft begon goed en na 10 ‘ konden we de scoren openen, na een aanval van ons kon Gilles de 1-0 tegen de netten pegelen. Een paar minuten later kon Lyna de bordjes op 2- 0 brengen na een goed samenspel met Jens. Nog voor de rust kon Gilles voor de 3-0 zorgen, spijtig werd deze goal afgekeurd na een voorafgaande fout die door gelegenheidsscheidsrechter Jason werd gefloten. Mickey keepte zoals vanouds en liet geen bal binnen.

De tweede helft werden we nog beter en Jens kon dan toch de 3-0 op de bordjes zetten na een goed afstandsschot. We waren nu gelanceerd en na een prachtige combinatie van Lyna naar Jens en deze verder naar Gilles kon deze de 4-0 voorbij de doelman van de tegenpartij knallen. Hoekschop voor ons en na een afvallende bal kon Yannick deze keer scoren 5-0. Wij als trainer en coach vonden het nu tijd om de tegenpartij een goal te laten scoren omdat het voor deze jongens ook leuk is om de bal tegen de netten te plaatsen en zo geschiede het de 5-1 werd gescoord. Dank aan heel het team om die opdracht uit te voeren en terug een actie op touw te zetten zoals voordien prachtige combinatie Gilles naar Lyna en verder naar Jens die de 6-1 tegen de touwen kon duwen. Terug aan de tegenpartij om een goaltje te maken en net voor affluiten mochten ze de 6-2 eindstand maken. Een leuke match en een prima partij van onze spelers met als uitblinkers zoals onze jongens hetzelf zeiden het Ganse Team!

Een leuke attentie ( chips ) werd dan ook in dank aangenomen door onze spelers, gesponseerd door Carine mama van Jens die dit schonk als onze jongens hun best deden en jawel dat hadden ze zeker gedaan. Dank U wel van de spelers.

Ook een dikke merci aan Jason die aanwezig was en insprong als scheidsrechter.

Trainer Gunter en coach Rudi