Terug 11 november 2017

Tornooi K.S.K.Wavria Niveau 3 - Tornooi K.S.K.Wavria Niveau 3:

Wedstrijdverslag 11/11/2017 

 

Zaterdag 11 november 2017 feestdag ter herdenking van het einde van de eerste wereldoorlog of ook wapenstilstand genoemd, hadden we op Wavria een tornooi in de voormiddag.

Er stonden 4 wedstrijden op het programma met een aantal te geduchte tegenstanders waarvan we op voorhand wisten dat deze niet het juiste niveau is waarin wij kunnen mee wedijveren.

De eerst wedstrijd was tegen Schelle die een niveau 2 waardig is en waar we weinig tegen konden inbrengen, al vlug 6-0 achter kwamen, maar Jens na een goede actie en een prima schot kon milderen tot 6-1.

De tweede wedstrijd tegen Puurs was zelfs nog minder dan onze eerste, verloren we met 0-6, na weer een prima schot van Jens dat door de doelman gepareerd werd kon Ken tot tweemaal toe niet tot scoren komen door een uitstekend keepende doelman van de tegenpartij.

We genoten even van een 20 tal minuten rust alvorens onze derde partij aan te vangen tegen Beerse en onze spelers begonnen beter te voetballen en te combineren met als resultaat een aantal kansjes. Toch kwamen we weer 3-0 achter en kon deze keer Ken de scoren milderen tot 3-1, na een goede combinatie van Jens naar Lyna die de bal mooi naar Ken door speelde

De laatste wedstrijd tegen Nieuw Boechout was er een waar we dachten onze eerste puntjes te kunnen sprokkelen en onze spelers beter hun opdrachten uitvoerden. Spijtig genoeg moesten we hier ook het onderspit delven, eindresultaat 0-3

Toch geven onze spelers van niveau 3 het niet op en zit er in de ploeg een goede spirit van de volgende keer beter. Geen verwijten naar elkaar en de spelers die we zien groeien respect van ons allemaal waarvan wij Ken en Jens de betere van het team vonden. Bravo aan iedereen.

 

Trainer Gunter en afgevaardigde Rudi