Terug 27 november 2018

KV Mechelen vs Noorse 5 – 3

Onze 5de competitiewedstrijd vond plaats op een koude 25ste november, tegenstander van dienst was ditmaal Noorse.

 

Geselecteerd voor deze wedstrijd zijn, Lars, Tristan, Yente, Walter, Patrick, Alison, Anneke, joery, yero, Yaron, Pauleke, alexander, marié.

 

Deze wedstrijd is een waardemeter voor onze jongens en meisjes. Onze nieuweling yero, en ons uit blessure terugkerende Marie kregen hun vuurdoop. We begonnen gretig aan de wedstrijd met enkele mooie kansen, maar ofwel was het net niet of er stak een voet tussen ofwel stond de keeper van Noorse paraat. Na 10min hadden we het spelletje van Noorse door en zette ik onze nieuweling yero tegen hun laatste man, yero is bijzonder snel en laat zich niet afschrikken om in duel te gaan. Na 15min spelen vond Patrick het welletjes en via Patrick en Walter vond Alexander de vrije Tristan in het midden, die baande zich een weg die Anneke vrijgemaakt had naar doel, op zijn geplaatste bal kon de keeper niets beginnen. Verdiend de 1-0. Nog geen 2min later moest Lars zich reppen op een schot van Noorse, tot dan nog geen kans genoteerd voor de bezoekers. Na 20min vond Anneke Yaron voor de goal en onze youngster knalde de bal in de winkelhaak binnen, mooie goal van Yaron. De wedstrijd begon wat bitsiger te worden en mijn spelers begonnen wat te morren. Door dat morren mocht Noorse een corner trappen en na mistasten van Tristan kon de spits van Noorse de bal voorbij Lars trappen, daar had Lars helemaal geen verhaal op. 2-1,op slag van rust.  Na de koppen bij elkaar gestoken te hebben tijdens de rust moesten we volle bak aan de slag. Na 4minuten in de 2de helft kregen we dan een koude douche, na een corner voor ons trapte de laatste man de bal naar voor, waar de spits helemaal alleen op Lars afging, 1op1 en de bal ging binnen, prima afgewerkt. De kopjes gingen naar beneden want dit was nieuw voor ons. Na wat herschikking en Tristan wat naar voor geschoven te hebben begonnen we terug wat meer druk op te voeren. Na een intrap van Patrick op de 18min kreeg Tristan de bal en haalde verschroeiend uit. Oefffff eindelijk 3-2, nog geen 2minuten later speelde Tristan Anneke vrij en die gaf de bal terug aan Yaron, Yaron schakeld zijn man uit en ziet Tristan helemaal alleen staan tegen de laatste man, Tristan schakeld de laatste man uit en ziet joery staan, geeft de pass en joery schiet in een tijd de bal tegen de netten. Mooie collectieve goal. Nog 5min en de tijd van yero is gekomen. Een dieptepass van Anneke naar onze nieuweling en die schiet de bal voorbij de doelman, mooie goal en een tevreden yero, zeker ook bij zijn toeschouwers.

 

Prima inzet jongens en meisjes zeker de 2de helft. Op naar de clash op zaterdag 8 december tegen ksk Heist. Deze wedstrijd wordt dus op 8 december gespeeld op de terreinen van ksk Heist. Tot dan, alle supporters op post want we zullen jullie nodig hebben.

 

Groetjes trainer David en afgevaardigde Linda.