Terug 5 november 2018

Wedstrijdverslagen van ons tornooi op 1 november te KSK. Wavria

 

 

Geselecteerd voor dit tornooi.

Lars, Tristan, Yente, Patrick, Walter, Franky, joery, Casper, Mansour.

 

Op een koude maar droge 1 november trokken we richting de buren van wavria. Onze 1ste wedstrijd was direct tegen de thuisploeg, met in gedachten de 3-7 pandoering die we eind vorig seizoen kregen was dit niet een gemakkelijk begin. De eerste kans was voor de thuisploeg maar Lars kon de bal uit zijn doelvlak vakkundig ontzetten. Na 3min spelen kreeg onze nieuweling Casper de bal en hij pegelde de 0-1 tegen de touwen, wat een begin voor hem. 2min later een mooie combinatie van Yente en joery die de bal mooi opzij legt voor Franky, en Franky laat nog maar eens zien dat hij een neus heeft voor goals. 0-2. Bijna onmiddellijk na de 0-2 kreeg Casper teveel ruimte en ja hoor hij scoorde zijn 2de van de vroege morgen. Nu was het de beurt aan Lars om zijn kunnen nogmaals te tonen op een schot, en ik moet zeggen dat hij goed wakker was. Want met de natte ondergrond schoof de bal door maar hij lag heel goed in de hoek. Bij de tegenaanval speelt Franky de bal door tot bij joery. Oog in oog met de keeper mist joery niet. 0-4 met nog 3min te spelen. Het laatste wapenfeit is op een hoekschop die perfect werd getrapt door Patrick tot bij Tristan. Tristan controleerd de bal en schiet de bal onhoudbaar voorbij de doelman van wavria. 0-5.

 

Volgende wedstrijd was tegen simikos die een wedstrijd voor ons speelde en er bijzonder sterk uitzag met een uitstekend middenveld. Tristan moest postvatten op het middenveld om hun speler goed in ’t oog te houden en heeft dit perfect gedaan. Na 6min spelen vond de beste speker van simikos toch een opening en wou Lars vloeren met zijn hoofd. Maar Lars met zijn 2m en een beetje liet zich niet verrassen. Na die slecht getrapte corner speelt Tristan Franky aan en die schiet de bal voorbij de keeper. 1-0. Na veel middenveldspel komt de bal in de laatste minuut tot bij Franky en weeral staat hij op de juiste plaats om de 0-2 tegen de netten te schieten.

 

Derde en moeilijkste wedstrijd was tegen Westerlo.

We kregen maar geen vat op een sterk spelend Westerlo. Onze verdediging stond goed en dat was ons geluk. Na 10min kregen we een hoekschop waarbij een verdediger van Westerlo de bal pardoes tegen Franky trapt en de bal binnenrolt. Een gevleide 1-0. Nog geen 2min later kon Casper aanleggen en de bal ging via de paal binnen. In de allerlaatste minuut een gebrek aan concentratie bij onze verdediging. Er werd een voorzet gegeven van links en door een miscommunicatie tussen Lars en Yente kon de spits scoren. 1-2.

 

Onze laatste wedstrijd was tegen Schelle ex ploeg van Casper.

Na 8min kon Casper zijn exploeg  vloeren met een mooie aanval tussen Tristan Yente joery en Casper als afwerker. Mooie goal. 3min later verdubbelde Casper zelf de voorsprong na een laag grondscherend schot. 2-0.

Als afsluiter kreeg iedereen nog een appel, tomaatjes en een purper handdoekje ter aandenken van dit tornooi.

 

Statistieken

Goals, Casper 5x

Joery 1x

Franky 4x

Tristan 1x

 

Mooi tornooi en nu goed rusten voor onze competitie match tegen Lierse op zondag.