Terug 16 april 2019

KV Mechelen G-werking bestaat 15 jaar

In 2003 rijpte in het hoofd van toenmalig voorzitter van yellow Red Army on Wheels Mr. Alain Devis, het idee om op KV Mechelen met een G-ploeg te starten. Na gesprekken met Recreas werd er gestart in september in het begin van het nieuwe seizoen 2004-2005 met 6 spelers waarvan 5 uit Borgerstein, en trainer Frank Verwimp. Alain Devis is slechtziende en heeft mij gevraagd of ik de  coördinatie op mij te nemen.

Twee teams in 2005, 5 in 2017

Op de nieuwjaarsreceptie van YRAW 2005 werden wij officieel KV Mechelen. Een hoogtepunt voor onze spelers, spelen in de kleuren van hun club! Ons G-team groeide gestaag en Dominiek sloot zich aan als trainer. Toen Frank Verwimp besliste om te stoppen als trainer nam Dominiek de taak als hoofdtrainer van toen 2 teams op zich en is sindsdien sportief verantwoordelijke gebleven van intussen 5 teams.

Het succes van KV Mechelen G werking bleef niet uit met meer spelers en dus ook meer trainers. Ook Jurgen, trainer van het eerste uur, stopte na enkele jaren maar zoals het echte kakkers betaamt zetten wij door en met een mooi resultaat.

“ Officieel vernoemd door Voetbal Vlaanderen als grootste G werking van het land” met aanbieding voor alle niveau’s

Affiche2019

Daarom dat ons 14de buurlanden tornooi een speciale editie wordt. 32 teams nemen deel aan dit tornooi met +/- 400 spelers , uit gans Vlaanderen en Nederland. Het tornooi gaat door op onze jeugdvelden gelegen aan de Liersesteenweg en dit op 28 April aanstaande, beginnend om 10:00u met als afsluiter de uitreiking van mooie aandenkens van dit tornooi en ons jubel jaar om 16:45u

Wij hopen dan ook op een massale toeloop van KV supporters om ons eigen G-teams sportief aan te moedigen.

Wilfried De Leus

Algemeen Coördinator

KVMechelen G-werking