Terug 11 oktober 2021

Verslag van het Kids tornooi van 9/10/21 te Boechout.

 

Na 1,5 jaar en met bijna allemaal nieuwe aangesloten spelers vertrok Jean Paul in de mist naar Boechout en nu ook voor de eerste keer met 2 ploegen. Daar aangekomen kwam ook de zon door de wolken en die bleef de ganse dag mooi schijnen. Jean Paul verdeelde de spelers in 2 ploegen, namelijk.

 

Ploeg 1:  Seth, Maruan, Yanaika, Joris, Hannah, Luckas, Seppe en Elyse.

Ploeg 2:  Amy, Mohamed, Sky, Wolf, Mats, Warre, Maya, en Kaylee.

 

Tijdens de opwarming was Seth die in doel stond, heel onzeker en misschien zoals de rest van de ploegjes zenuachtig waren. Maar daar was niets meer van te merken en te zien tijdens de wedstrijden. Alle spelers gingen in al hun wedstrijden er vol voor zowel in de aanval als in de verdediging, daar gingen ze er letterlijk en figuurlijk voor de bal liggen om geen doelpunt binnen te krijgen.

De eerste wedstrijd tegen de thuisploeg Boechout werd dan ook gewonnen. Wat de juiste uitslag was is niet zo belangrijk, de winst en het plezier dat de groep beleefde des te belangrijker. Dan was het de beurt van ploeg 2. Warre die daar in doel ging staan ging oplopen. Ik denk dat hij was onzeker was om te kepen. Seth kwam met veel vertrouwen depaneren. Warre die nu mee op het veld stond deed dit zeer goed zoals de rest van de ploeg, waardoor de winst weer binnen was.

Voor de trainers en afgevaardigde was het veel lastiger, die moesten van de ene naar de ander match rennen? Want de wedstrijden van ploeg 1 en ploeg 2 wisselde elkaar steeds af met spelen.

Elke ploeg moest 4 wedstrijden spelen en ik denk dat ze er elk 3 van de 4 wedstrijden gewonnen hebben.

Na de middag en bij wedstrijd nr.3 moesten de 2 ploegen gelijk spelen, hierdoor kon Seth ploeg 2 niet helpen. Maar Amy voelde zich geroepen om in doel te gaan staan, wat ze zeer goed deed zodat ze ook de 4de wedstrijd in doel bleef staan en Seth mee opliep.

Nu zou ik over iedereen nog iets kunnen schrijven zoals, prachtig doelpunt door…., weer een assist door….., goed verdedigd door….., het zoveelste doelpunt door….. Maar ik wil IEDEREEN maar ook IEDEREEN, en dat is elke speler en staflid feliciteren voor een prachtig tornooi. Zeker de staffleden die deze jonge en nieuwe voetballertjes op 2 maand tijd zo een 2 prachtig spelende ploegjes hebben gevormd, wat zeker niet evident is.

 

Na het tornooi onder een nog steeds een prachtige zon kreeg iedereen nog een medailje en een goed gevulde goody bag. Daarna vertrok iedereen zeer moe maar zeer voldaan terug richting Mechelen en dan naar huis.

Dan rest mij nog enkel de suporterende ouders te bedanken voor de hulp en steun aan onze ploegen. EEN OPRECHTE DANK U WEL.

 

PS; op onderstaande link kunnen jullie alle foto’s nog terug eens bekijken.

DSC_4834

Verslag door René