Terug 19 oktober 2021

Verslag wedstrijd 17 oktober ‘21

Vandaag kregen we het bezoek van Booischot die op de vorige wedstrijd ons niv2 een serieuze bolwassing gegeven hadden. Ook werd onze nieuwe ploegafgevaardigde Guido Brys voor het eerst aan het werk gezet.

 

De wedstrijd kon al niet op het voorziene uur van start gaan daar Booischot het had nagelaten om hun digitaal wedstrijdblad in te vullen. Na alle administratieve werken waren volbracht werd de wedstrijd dan 5min later toch op gang gefloten in een partij van 8v8.

Na 3’ waren er al enkel kleine kansjes geweest voor KVM maar dit leverde nog geen doelpunt op. In de 4’ kreeg Junior al een uitbrander van de schijtsrechter voor zeer opzichtig duwen in de rug van de tegenspeler. Hij was de eerste die zich niet aan de afspraak kon houden om zich niet te laten opdraaien door de tegenstrevers. Na 5’ werd de bal op rechts gespeeld naar Mario en die bediende JP en 1-0.

Dan werd er toch eens een versnelling gedaan door Olivier die op links iedereen voorbij liep met de bal en voor gaf naar Björn die onmiddellijk Mario bediende maar die zijn schot werd gepakt door de doelvrouw. Het spel van KVM was goed maar zeer traag waardoor Booischot zich altijd terug kon goed zetten. Dan nog eens zo een versnelling van Olivier die de volle crosspas tot bij Mario gaf en terug op het hooft van Björn legde.  Deze kopte de bal net naast. Op min. 15 ging Björn alleen op wandel en maakte het nog goed af ook. 2-0

Weer een onderschepping van Björn die Mario bediende, deze legde terug op JP maar zijn schot weer net naast. Dan was het Ian die goed voor zijn man kwam oprukte en Jonathan op rechts bediende, die gaf voor en Jean Paul trapte het leer tegen de netten. 3-0. Dan was het potje van Mario vol, hij trok aan de arm van zijn tegenstrever die onmiddellijk in het draaien tegen be neus tikte van Mario. Deze laatste kreeg de uitbrander, ook de bank van Booischot werden al eens terechtgewezen door de schijtsrechter. Op 23’ weer een goede tussenkomst van Ian op rechts de Witte lanceerde die voorzette maar JP nonchalant naast trapte. Björn trapte de volgende aanval over. Dan weer een goede redding op schot van Jean Paul. Na een botsing waar de speler van Booischot het knietje plante bij Mario waar je het liever niet hebt, maar tot mijn verbazing werd de overtreding tegen ons gegeven voor opstruktie. Uit die vrije trap en door dat ik Mario op dat moment moest wisselen werd er tegen gescoord. 3-1

Dan nog een laatste hoekschop gegeven door Olivier, kopte JP net over en zo gingen we rusten met 3-1.

 

Onder de rust de spelers toch nog eens duidelijk gemaakt dat het tempo hoger moest liggen en dat er wat meer doelpunten verwacht werden.

 

Dus direct na de aftrap kans 1 de Witte trok voor maar net te ver voor Björn.  Kans 2 gepakt schot van Jean Paul. Kans 3 Björn trapt over het doel van heel dichtbij. Kans 4 Olivier trapt naast het doel, ik was bijna zelf gaan meedoen om er eens 1 binnen te trappen, hoe moeilijk kan het zijn. Dan bij kans 5 Sven opent op Jonathan op rechts, die op zijn beurt voorzet waar Björn  nu wel de bal binnen trapt. 4-1.  Nu was de weg gevonden en ging het heel snel. Olivier past Björn die op Jonathan en 5-1. Dan voorzet van de Witte werd weggeduwd door de keper. Hoekschop waar Sven aan de 2de paal net naast kopt. Bij de volgend faze knalt Jonathan de bal er terug in. 6-1. De volgende corner wordt weggeklopt maar Ian ramt de bal in het doel. 7-1. Dan doorjagen van Mario levert hem balbezit op en hij legt perfect af voor JP die de bal binnen torpedeert. 8-1 dan toch eens langs onze zijde werd de bal ingetrapt voor ons doel waar Olivier een mindere controle heeft en daardoor kon er op doel getrapt worden, maar Michael was wakker en rede dit schot. Dan weer snel naar de overzijde, een korte intrap van Olivier naar Jean Paul die meters maakte en alla Tielemans de 9-1 op het scorebord zette. Dan voorzet van Olivier waarop JP weer net naast kopte. Dan een overtreding op JP op 1m naast het doel van de tegenstrever, altijd penalty zou je denken, maar nee een onrechtstreekse vrije trap????? In dit geharrewar waar iedereen al eens getrapt had op doel en de bal er niet in wou knalde Mario het leer binnen. 10-1. Bij de volgend hoekschop van de Witte kopte Sven als een volleerde spits de bal naar de grond richting doel, maar de bal botste net over de lad. Dit verdiende beter. Volgende actie een pas ven Sven op JP die op Witte dan naar Junior die op zijn beurt eens goed uithaalde, maar dit werd gepareerd. Maar Jonathan was goed gevolgd en trapt de 11-1 binnen. Dan nog een diepe bal op Olivier die dan ook zijn doelpuntje mee pikte en daarmee de 12-1 eindcijfers op het bord zette. Als je dit verslag leest vraag je hier je wel af of er een tegenstander aanwezig was? Booischot was heel zwak. Dan rest mij nog enkel alle spelers te bedanken. In de eerste plaats de 3 spelers van niv2 die gans de wedstrijd op de bank hebben gezeten, bij de volgende wedstrijd spelen jullie mee. Bedankt Nick, Robbe en Sander. Alsook bedankt aan Michael, Jeroen, Sven, Ian, Johan, Olivier, Mario, Jonathan, Jean Paul, Björn en Junior. Ook wil ik Guido bedanken je hebt je taak bij je 1ste wedstrijd zeer goed gedaan.

 

Verslag door René Relens.